Rozsdamentes acéláru kereskedelem - Logisztika - Egyedi megoldások

 

 

 

Szolgáltatásaink

Szálanyagok méretre vágása

Vállaljuk a szálanyagaink egyedi méretre vágását. A vasanyagokat fedett csarnokokban tároljuk, megkönnyítve így Partnereinknek a későbbi megmunkálást. Csatlakozzon partnereink csoportjához, ismerje meg gyors és rugalmas kiszolgálás előnyeit.

Fuvarozás, logisztika

Megbízás esetén vállaljuk a megrendelt áru kiszállítását és visszaszállítását Magyarország és a szomszédos országok egész területén. Igény esetén saját járműveinkkel, részben megbízható, jól ismert szállítmányozó partnereinkkel.

Általános szerződési feltételek

Mely feltételek szerves és elválaszthatatlan részét képezik a Villámszer Kft. áruinak értékesítésére vonatkozó minden ajánlatnak és megállapodásnak. A feltételek módosítása csak a Villámszer Kft. írásbeli visszaigazolásával lehetségesek.

Oct 14 2015

Tevékenységeink

Tevékenységünk középpontjában a rozsdamentes acél alapanyag és félgyártmány kereskedelem áll: tekercsek, lemezek, táblák, szalagok, zártszelvények, csövek, fúrt rudak, fittingek, szögacélok, lapos acélok és rúdacélok (köracél, négyzetacél, hatszögacél) és vágatok képezik kínálatunkat. A járatos minőségű és méretű lemezek bátonyterenyei raktárunkban megtalálhatók, a kevésbé járatos anyagok és speciális szélességű és hosszúságú lemezek és hosszú termékek szállítását pedig külföldi partnereinkkel és szervizközpontokkal kialakított együttműködési megállapodás alapján rövid határidővel vállaljuk, melyről részletes tájékoztatást talál katalógusunkban és igény esetén saját járműparkunk is segít az Önök kiszolgálásában. .

Iroda, telephely és raktár