Rozsdamentes acéláru kereskedelem - Logisztika - Egyedi megoldások

 

 

Villámszer Kft.
Rozsdamentes acéláru kereskedelem

EN1.4301/07; EN 1.4541; EN 1.4404; EN1.4571; EN1.4016;
EN 1.4509; EN 1.4510; EN 1.4512 Duplex anyagminőségek

Rozsdamentes acéláru kereskedelem

Engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzunk Önöknek.

A Villámszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (röviden Villámszer Kft.) budapesti székhelyű családi vállalkozás, amely 2004-ben alakult. A kft. az alapítása után villamos hálózatok kiépítésével foglalkozott és 2007 óta minősített beszállítója a MOL Nyrt-nek a Petrolszolg Kft-nek az FGSZ Zrt-nek ELMŰ Nyrt.- nek. 
Az elmúlt évek eredménye lehetővé tette a már korábban tervezett profilbővítést, így cégünk 2013. májusában megkezdte a rozsdamentes acél kereskedelemmel foglalkozó új üzletágának működtetését. Az új üzletág Bátonyterenyén épített új csarnok és iroda beruházás létesítményeit használja. 
Tevékenységünk középpontjában a rozsdamentes acél alapanyag és félgyártmány kereskedelem áll: tekercsek, lemezek, táblák, szalagok, zártszelvények, csövek, fúrt rudak, fittingek, szögacélok, lapos acélok és rúdacélok (köracél, négyzetacél, hatszögacél) és vágatok képezik kínálatunkat. A járatos minőségű és méretű lemezek bátonyterenyei raktárunkban megtalálhatók, a kevésbé járatos anyagok és speciális szélességű és hosszúságú lemezek és hosszú termékek szállítását pedig külföldi partnereinkkel és szervizközpontokkal kialakított együttműködési megállapodás alapján rövid határidővel vállaljuk, melyről részletes tájékoztatást talál katalógusunkban és igény esetén saját járműparkunk is segít az Önök kiszolgálásában.
 További kérdéseikkel és igényeikkel kérjük, forduljanak bizalommal képviselőnkhöz, vagy munkatársainkhoz. 

Ajánlatkérés